T.: + 31 (0)10 820 0259 - E.: info@t-gradin.nl

Carriére

T-Gradin heeft het voorrecht en de kans om samen te werken met gerenommeerde multinationals en productie bedrijven in verschillende industrieën.  Ons succes is gebaseerd op het inzetten van  de beste deskundigen in hun vakgebied. Onze standaarden zijn hoog, net als de beloningen voor hen die ons team komen versterken. De kans om op een aantal zeer veeleisende en prestigieuze projecten te werken zorgt mede voor uw carrièresucces.

Waarom T-Gradin

T-Gradin heeft een zeer ervaren projectteam, een uitstekende staat van dienst in ondersteuning van onze Opdrachtgevers met alle mogelijke Project Management Services, T-Gradin wil verantwoordelijkheid nemen en heeft het vertrouwen en motivatie om onze klanten te ondersteunen in tal van strategisch belangrijke en budget en/of planning gedreven projecten.    Vanwege deze eigenschappen, zijn projecten voor T-Gradin altijd een uitdaging en goed leiderschap en professionaliteit zal worden gerespecteerd en beloond.

Actuele vacatures

Omschrijving
Voor een van onze projecten is T-Gradin op zoek naar een ervaren “Project Manager”, die gedurende de voorbereiding (FEL fase) van het project, alsmede tijdens de constructie fase leiding zal geven aan het project/constructie-team.

Headlines
Locatie: Regio Rotterdam
Positie: Project Manager

Omschrijving
Voor onze projecten in regio Rotterdam & Amsterdam, is T-Gradin op zoek naar ervaren “Constructie Managers”, die tijdens de constructie fase leiding zal geven aan het constructie-team.

Headlines
Locatie: Regio Rotterdam / Amsterdam
Positie: Construction Manager
Sector: Petrochemie

Omschrijving
Voor een van onze projecten is T-Gradin op zoek naar een ervaren “Field Supervisor E&I”, die gedurende de bouw van het project, ondersteuning zal geven aan het constructie-team voor de vakdiscipline “Electrical & Instrumentation”.

Headlines
Locatie: Regio Noord-Brabant
Positie: Field Supervisor
Sector: Voedingsmiddelen

Omschrijving
Voor een van onze projecten is T-Gradin op zoek naar een ervaren “Project Engineer”, die geheel zelfstandig Plant-Changes en kleinere Capex projecten van A tot Z zal uitwerken en begeleiden.

Headlines
Locatie: Regio Rotterdam
Positie: Project Engineer
Sector: Bulk opslag / terminal

Open sollicitatie

Omschrijving Wil je graag bij of via T-Gradin b.v. aan het werk aan interessante projecten in de Chemie / PetroChemie, Tankopslag , Energie- en/of food industrie ? Neem dan contact met ons op, wij zijn continue op zoek naar ervaren nieuwe collega’s met benodigde technische kwaliteiten die invulling kunnen geven aan diverse Project Management functies.

Contactpersoon
Hans de Jong

Kantoor T-Gradin b.v.
Kaasmakerstraat 44  –  3194 DJ  –  Hoogvliet

Contactgegevens
+31 (0) 10 8200259  –  info@t-gradin.nl

Je naam:
Je adres:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Functie:
Je CV:
Opmerkingen:
By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Scholing en Ontwikkeling

Met een reputatie van grote ervaring en leiderschap is T-Gradin geëngageerd om al onze medewerkers benodigde trainingen en opleidingen aan te bieden voor verdere ontwikkeling van gedetailleerde kennis en carrièremogelijkheden. Onze opleiding- en ontwikkelings beleid ondersteunt collega’s hun kennis te onderhouden en verdere ontwikkeling van beroepskwalificaties om hun eigen prestaties en die van het bedrijf als geheel te verbeteren.