T.: + 31 (0)10 820 0259 - E.: info@t-gradin.nl

Historie

Gehoorgevend aan een toenemende behoefte aan onafhankelijk professionele Project Management expertise, is T-Gradin in het jaar 2000, begonnen als een support groep voor plant-owners en plant operators. Tegenwoordig ondersteunt T-Gradin, naast owners, vele andere sectoren binnen oil & gas, bulk handelaren, ingenieursbureaus, constructie contractors en investeerders.

Door de jaren heen is T-Gradin uitgegroeid tot een volledig ondersteunende Project Management organisatie, voor bijna elk project in elke sector. Sleutel tot ons succes is grote deskundigheid en ervaring en de sterke wens om elke organisatie bij uitvoering van hun projecten te willen ondersteuning.

Ons team werkt hard aan uiteenlopende projecten.

Kijk eens naar een aantal voorbeeld projecten

De kans op een volledig succesvol project wordt bijna uitsluitend bepaald door de kwaliteit van de Project Management functie. De Project Management functie wordt bepaald door een hand vol hoofdrolspelers in elke projectorganisatie. Deze hoofdrolspelers combineren de disciplines en de functionaliteit die nodig zijn voor een effectieve controle over een project. T-Gradin heeft volledige focus op deze disciplines, zoals:

  • Planning
  • Estimating
  • Procurement
  • Subcontracting
  • Cost Engineering
  • Process Consultancy
  • Project Management
  • Engineering Management
  • Construction Management

Onze benadering

Onze aanpak is volledig ontwikkeld en bewezen met een aanzienlijke track record in verschillende industrieën en een indrukwekkende klanten lijst. We hebben ervaring in oil & gas, chemicals, offshore, bulk opslag, voedingsmiddelen en aanverwante industrieën. T-Gradin is voorbereid om van uw investeringsproject een succes te maken. Wij bouwen op expertise en ervaring, onafhankelijkheid en focus.

Expertise en ervaring
T-Gradin biedt toegang tot “world class” Project Management professionals, uitontwikkelde “ways of working” Project Management expertise,  de ultieme ingrediënten voor topklasse projecten.

Onafhankelijkheid
T-Gradin is volledig onafhankelijk, er zijn geen banden met ingenieursbureaus, constructie contractors, leveranciers of andere stakeholders op uw project. Hierdoor wordt de kans op het halen van de doelstellingen enorm vergroot.

Focus
Door onze onafhankelijkheid, heeft T-Gradin de mogelijkheid een project uit te voeren zoals u dat zelf zou doen. Wij werken in uw team, wij kijken met “uw ogen” en beheersen uw belang assets en waarden.

Opdrachtgevers